Robert als spreker

Mensen zijn tot veel meer in staat dan ze denken. Op basis van moderne wetenschap en eeuwenoude methoden brengt Bridgeman een nieuwe dimensie in zelfoptimalisatie.

Robert is een ervaren spreker en geeft key notes, trainingen en cursussen voor particulieren, bedrijven, instellingen en topsporters. Hij is:

  • Ervaringsdeskundige, als voormalig algemeen- en HR directeur in de bouw, onderwijs en reclame kent hij de taal van werkend Nederland.
  • Gecerticeerd trainer in het Search Inside Yourself mindfulness based emotional intelligence programma dat werd ontwikkeld door Google en Stanford University in San Francisco
  • Auteur van de boeken ‘Start vandaag met lichter leven’, ‘Start vandaag met mediteren’, ‘Rust!’ en ‘Start vandaag met ademhalen’
  • Avonturier, hij beklom in 2014 de Kilimanjaro in Tanzania in 48 uur én in korte broek met Iceman Wim Hof
  • Spreker. Hij sprak onder andere op bij: EY Parijs, KLM, ING, De Lotto, Google, SAP Dublin, Adecco Vietnam, Phillips, TEDX Zwolle, TEDX Maastricht, Greenpeace, Ordina, GDF Suez, NOS, RTL Nederland, THNK, Reed Business, Kamer van Koophandel, Gemeente Amsterdam en het Ministerie van VWS
  • Trainer, de key notes van Robert zijn ervaringsgericht en doorspekt met oefeningen zodat deelnemers de theorie kunnen integreren in hun bestaan

THEMA’S

Enkele thema’s waarover Robert spreekt (in Nederlands en Engels)

De mindfulness revolutie Mindfulness beleeft een internationale doorbraak. Organisaties als Google, Intel en SAP ontwikkelen eigen programma’s en universiteiten als Stanford, Oxford en Harvard doen meer dan 600onderzoeken per jaar naar de methode. Wat is er aande hand?

Brain Hack Je hersenen vervullen een sleutelrol als het gaat om jezelf optimaliseren. Deze workshop gaat over de structuur en werking van je hersenen en manieren waarop je deze kunt optimaliseren.

Search Inside Yourself Keynote (naar het binnen Google ontwikkelde programma). Emotionele intelligentie (EI)
is volgens het World Economic Forum één van de zes belangrijkste vaardigheden voor professionals in 2020. Binnen Google werd ontdekt hoe je EI kunt trainen door mindfulness en onderbouwd met hersenwetenschap. Hoe gaat dat in zijn werk?

Succesvol ondernemen, met vallen en opstaan naar succes Robert begon op zijn 24e met zijn eerste bedrijf
in de reclame. Op zijn 29e was hij directeur van een dienstverleningsbedrijf in de bouw met 80 medewerkers. Hij kocht en verkocht bedrijven tot zijn grote verandering in 2008. Vanaf dat moment stelt hij zijn ondernemerschap in dienst van het grote geheel. En is succesvoller dan ooit.

Start vandaag met lichter leven (naar het boek) Lichter leven, hoe doe je dat? Robert was voor 2008 30 kilo zwaarder dan vandaag, zowel in lichaamsgewicht als in ego. Hij transformeerde van een drukke, materialistische ondernemer naar een compassievolle wereldverbeteraar. Vier jaar lang onderzocht hij de geheimen van zijn eigen verandering in centra, bij leraren en wetenschappers over de hele wereld. Uit de 33 methoden die hij wereldwijd onderzocht destilleerde hij de Bridgeman Methode en schreef er een boek over.

Rust! Je leven wordt steeds drukker. Binnen een week ontvang je evenveel prikkels als honderd jaar geleden in een heel leven. Het is geen wonder dat veel mensen ziek worden of opgebrand raken. Om toch tot rust te komen boek je een vakantie. Maar is dat werkelijk nodig?

Meer informatie over Robert als spreker?

Mail naar chris@bridgeman.nl