Rust! in het theater

IMG_1647

Senf Theaterproducties en Bridgeman presenteren:
RUST! Vanaf 2016 in de theaters

Op woensdagavond 24 februari 2016 stond Robert met zijn eerste show (try-out) in het Fulco Theater in IJsselstein. Een mix van cabaret, bewustwording, verhalen, interactie en theatercollege. Deze avond was tevens de officiële presentatie van Robert zijn nieuwe boek RUST! Meer dan 300 gasten waren bij dit debuut aanwezig en wat was het een bijzondere avond!  Ook naar een voorstelling? De speeldata voor dit najaar (seizoen 2016-2017) worden later bekend gemaakt. Zelf de voorstelling boeken? Neem daarvoor contact op met Senf Theaterpartners.

Op de hoogte gehouden worden van onze activiteitenagenda en nieuws ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via deze link.

Waar gaat de show over?

Robert Bridgeman onderzoekt methoden die bijdragen aan rust, en bewuster leven en werken. Hij reisde hiervoor de hele wereld over en ging in de leer bij boeddhistische meesters, hersenwetenschappers én Google. “Het is entertainment, maar ook diepgaand.”

Wijsheid met een dosis humor en wetenschap, dat is wat Bridgeman theaterbezoekers te bieden heeft. “We leven in een wereld vol prikkels. Heel veel mensen kampen met stress en zijn op zoek naar meer rust en levenskwaliteit. Maar hoe vind je daar je weg in?” Die vraag staat  centraal in de voorstelling, waarin hij mensen mee de hersenen in neemt. Bridgeman onderbouwt zijn visie met wetenschappelijk onderzoek. Met een cabaretière als tekstschrijver en een bekende regisseur zit het met die humor ook wel goed.